nieuwe versie van het programma

Afgelopen week hebben we weer enkele nieuwe opties in het programma ingebouwd. Hierdoor kan men nog prettiger en sneller werken met het programma.

Zo is het nu mogelijk om de zoomwaarde van het printvoorbeeld op te geven. Bij een zoomwaarde 1 wordt de gehele pagina op het scherm getoond, bij een hogere zoomwaarde wordt er ingezoomd op de pagina. Ook kan men nu aangeven of het snelzoekvak leeg gemaakt wordt nadat er niets gevonden is. Als men dus een typefout maakt worden niet gelijk alle ingevoerde letters gewist.

 

Ook voor de PRO en PRO[+] uitvoering zijn er nieuwe opties toegevoegd. Men kan nu bijvoorbeeld eenvoudig een plant/regel in een beplantingslplan kopiëren, waarbij alleen het vaknummer hoeft te worden opgegeven. Op deze manier kan men nog sneller een beplantingslijst vullen, want planten worden vaak herhaald in een beplanting om hier rust in te brengen.

Alle gebruikers van het programma die versie 3.0 of 3.1 gebruiken kunnen deze versie gratis downloaden vanaf hun persoonlijke pagina. Iedereen heeft inmiddels bericht gekregen dat ze deze versie kunnen downloaden.Spacer
Reageren op dit bericht?
Neem contact op