Veelgestelde vragen

Ja, dat is zeker mogelijk. U betaalt dan alleen het prijsverschil tussen de uitvoering die u gebruikt en de uitvoering die u wilt gaan gebruiken.
Indien u over een geldige licentie beschikt kunt u onbeperkt plantgegevens toevoegen en veranderen. Ook kunt u zelf foto's toevoegen aan de planten. Deze zelf toegevoegde gegevens en foto's zijn alleen voor u beschikbaar en worden dus niet gedeeld met andere gebruikers van het programma.
Ja. Indien u een update installeert met nieuwe planten en foto's, blijven uw eigen ingevoerde gegevens in het programma staan. De nieuwe gegevens en foto's worden alleen extra toegevoegd.
Na de eerste installatie van het programma moet u deze eenmalig registreren. Deze registratiecode is computer-afhankelijk. U kunt het programma dus niet op een andere computer installeren met behulp van deze registratiecode. Indien u toch meerdere computers in gebruik heeft kunt u informeren naar de mogelijkheden die wij bieden.
U koopt eenmalig het programma. Hierbij zit een licentie voor 1 jaar. U kunt het programma dus volledig gebruiken dit eerste jaar. Na een jaar worden een aantal functies van het programma uitgeschakeld, zoals het toevoegen en veranderen van plantgegevens. Ook vallen de PRO en PRO[+] uitvoeringen terug naar de standaard uitvoering. Na een jaar kunt u een nieuwe licentie aanschaffen. Hiervoor betaalt u 25% van de dan geldende prijs van de door u gebruikte uitvoering van het programma.
Als u geen nieuwe licentie aanschaft kunt u alle plantgegevens nog steeds bekijken. Ook kunt u planten blijven selecteren op plantkenmerken. U kunt echter geen plantgegevens meer wijzigen of nieuwe planten en foto's toevoegen. Ook krijgt u geen nieuwe updates meer voor het programma. Tevens zullen alle mogelijkheden van de PRO en PRO[+] uitvoeringen van het programma worden uitgeschakeld. U beschikt dan over de standaard uitvoering van het programma.
Alle foto's en gegevens zijn auteursrechtelijk beschermd. Er zit copyright op. Wanneer u een uitvoering van het programma gebruikt, kunt u de foto's met gegevens afdrukken voor eigen gebruik of om aan uw klant te geven.

Wilt u de foto's en gegevens voor andere doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld op websites en brochures, dan is daarvoor apart toestemming nodig. Neem hiervoor contact op en vraag naar de mogelijkheden.
Sinds MacOs 10.15 (Catalina) heeft Apple de regels voor software die buiten de appstore om wordt verspreid aangepast. Hierdoor krijg je de melding tijdens het installeren van de (demo-)software dat deze niet gecontroleerd kan worden en dus niet geïnstalleerd.
Er is gelukkig een eenvoudige oplossing om dit te verhelpen:
  • Na deze melding klik je op systeemvoorkeuren en daarna op beveiliging en privacy.
  • Op het eerste tabblad (algemeen) kun je alsnog toestemming geven om het installatieprogramma uit te voeren.
We zijn aan het werk om dit probleem te verhelpen en hopen hier op korte termijn een oplossing voor te hebben.
Niet gevonden wat u zocht?
Neem contact op